KB6: Components de tercers

El CDBurnerXP utilitza components de tercers non-free third party components, i a continuació teniu la descripció de cadascun.

NMSDVD Burning SDK

El NMSDVD Burning SDK de Numedia Soft és la base (el nucli) del CDBurnerXP. I es el responsable de la gravació de discs, i altres coses més relacionades amb la gravació de discs.

• NMSDVDXU.dll
  • Interop.NMSDVDXLib.dll
  • AxInterop.NMSDVDXLib.dll (esborrat de les versions actuals del CDBurnerXP)

Shell MegaPack

El Shell MegaPack de LogicNP permet visualitzar carpetes i fitxers jeràrquicament. Els tres components següents formen part de la interfície del CDBurnxerXP i s’integren perfectament en el sistema operatiu.

• LogicNP.FileView.dll
  • LogicNP.FolderView.dll
  • LogicNP.ShComboBox.dll

BASS

BASS és un component àudio fabricat per Un4seen developments, i utilitzat per reproduir àudio i convertir fitxers WAV.

• bass.dll
  • Bass.Net.dll
  • basscd.dll
  • bassflac.dll
  • basswma.dll
  • bassmix.dll

Icons

Les icones s’ha substituït, per la versió del CDBurnerXP 4.1 VirtualLNK.