.NET Framework

El nou CDBurnerXP 4, fa servir el Microsoft .NET Framework 2.0 (o superior) com a base per a les nostres aplicacions.

Si feu servir el sistema operatiu Windows Vista, teniu el Microsoft .NET Framework 3.0 preinstal·lat, per tant, no us heu de preocupar per res, ni fer cap instal·lació complementària.

Alternatives

Per aquelles persones que no els acaba de convèncer el .NET Framework, em creat una alternativa; es tracta d’un paquet reduït del CDBurnerXP basat en el .NET 2.0. Agraïm a en Hacker Harry per la creació d'aquesta alternativa.

Aquest paquet alternatiu no és responsabilitat nostra. Si voleu instal·lar més tard la versió íntegre del .NET Framework, en primer lloc haureu de desinstal·lar-lo.

Abans d'instal·lar el CDBurnerXP, descarregueu i executeu aquest fitxer de registre en primer lloc: dotnet2.reg

Després d’haver instal·lat el CDBurnerXP, instal·leu els paquets alternatius CDBXP en el mateix directori del CDBurnerXP.

Mono

Mono és una alternativa de codi obert al .NET, compatible amb altres plataformes com ara Microsoft Windows. Si penseu utilitzar el Mono per executar el CDBurnerXP, trèieu-vos-ho del cap, ja que no funciona, i probablement mai funcionarà.