Crear fitxers ISO

Les imatges ISO són fitxers que contenen totes les dades i la informació de sistema d'un disc. Aquest fitxer és l'equivalent a un disc físic. Trobareu més informació en aquests articles de la Wikipèdia: en català, en castellà, en anglès i en portuguès.

Crear una imatge ISO d'un disc físic

Per crear una imatge ISO d'un disc existent heu de seguir el procediment Disc de dades de la pantalla d'inici i seleccionar el Disc dur com a destí.

Crear una imatge ISO d'una compilació

Podeu crear un fitxer ISO directament d'una compilació. Per fer-ho heu de seguir el procediment Disc de dades, però en lloc de gravar-lo heu de seleccionar l'opció del menú Fitxer → Desa la compilació com a ISO….

Les opcions per crear un fitxer ISO són les mateixes que les de creació d'una compilació normal de dades. Podeu definir les etiquetes ISO i les opcions d'arrencada mitjançant el menú Disc.

Si el fitxer resultant és massa gran i necessiteu reduir la mida, trieu un sistema de fitxers diferent: (Disc → Sistema de fitxers → ISO 9660)