Esborrar discs

Hi ha diverses formes d'esborrar un disc. La més senzilla és seleccionant l'opció Esborra un disc de la pantalla d’inici. També ho podeu fer amb el botó de la barra d'eines, o bé mitjançant el menú Disc → Esborra el disc.

En la nova pantalla només haureu de seleccionar la unitat on està ubicat el disc, i el mètode d'esborrat. Sota aquestes opcions apareix una breu descripció. Amb l’opció d’esborrat ràpid, el disc apareixerà com a buit però en realitat les dades no s’eliminaran físicament. Només s’eliminarà la taula de continguts. Amb l’opció d’esborrat complet les dades del CD/DVD s’eliminaran completament.

Recordeu que només podeu esborrar discs regravables (més informació: tipus i noms de CD/DVD). Si voleu saber-ne més només heu de llegir aquests enllaços: cdrfaq.org/faq03.html#S3-40 i http://computer.howstuffworks.com/cd-burner9.htm.

Versió demanada

Aquest article s’aplica a la versió 4.0.027 o posterior. Recordeu que les versions anteriors poden ser diferents a l’esmentat en aquest articles. Això es degut a que el CDBurnerXP s’ha redissenyat.